• Simple Item 1
  • Simple Item 5
  • Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Martin OM-42

Solgt!
logo


Martin OM-42

Vi har håndplukket en aldeles nydelig orkestermodell fra den ypperlige 40-serien til Martin & Co. OM-42 dere ser litt av her, nærmer seg toppen av hva èn kan våge å ønske seg av kvalitet og tone fra en akustisk gitar, og vi som ellers liker oss i det lyriske hjørnet, har nå store problemer med å gjengi opplevelsen i form av ord.Vi har håndplukket en aldeles nydelig orkestermodell fra den ypperlige 40-serien til Martin & Co.
OM-42 nærmer seg toppen av hva èn kan våge å ønske seg av kvalitet og tone fra en akustisk gitar, og vi som ellers liker oss i det lyriske hjørnet, har nå store problemer med å gjengi opplevelsen i form av ord.
Indisk palisander av beste sort i sarg og bunn, meget tettvokst og resonant lokk av Sitkagran, Honduras-mahogny i hals og ibenholt gripebrett og stol.
Som de andre modellene i 40-serien, har 42-modellene rikelig med vakre perlemorsinnlegg langs kantene av lokket, rundt rosetten i lydhullet og "snow flakes" lagt inn i stolen og gripebrettet.
Dette toppes med "vintage style" Grover-mekanikk i gull som både gir optimale stemmeferdigheter, samtidig som det visuelt sett står i stil med resten av gitaren. 
Dette eksemplaret var meget velbalansert, og en perfekt alt-mulig-gitar for deg som er ute etter en kompromissløs spilleopplevelse - enten man begår fingerspill eller strømmer på.
Fyldig og markant bassrespons, uten at de mørkere registrene tar overhånd, klar og distinkt diskant, og den klassiske fyldige og rike mellomtonen som Martingitarer er så kjent for - og som de aller fleste forsøker å etterligne. 
Dersom du går med en følelse av at du søker den ultimate akustiske gitaren i ditt liv, vil vi på det varmeste anbefale en tur innom Torggata 28 snarest. Disse har det med å finne seg et godt og varig hjem før vi vet ordet av det!
Det blir altså ikke bedre enn dette - bare annerledes.

Leveres med kasse. 

42 det1
42 det2
42 front1
42 front2
42 hs
42 full1
42 bakfull

Varekatalog

Nyhetsbrev

I samarbeid med CRESCO tilbyr vi nå 9 måneders betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos Vintagegitar.

Cresco