Solgt

1992 Gibson Chet Atkins Country Gentleman Ebony

kr 30 000

SOLGT

Da Chet Atkins gikk ut fra Gretsch på midten av 80-tallet, var han ikke sein med å henvende seg til Gibson for å få en ny sponsoravtale, og selv om vi elsker de gamle Chet Atkins Gretsch-modellene, sa Chet at det var alltid hos Gibson han ville være.
Om det er bare hear-sa for å få mer oppmerksomhet rundt de "nye" Gibsongitarene, eller om det var den hele og fulle sannhet vites ikke, men det skal sies at Gibsongitarer med Chet Atkins navnet er noen skikkelig skjulte juveler for de som er på søken etter en ny gitar.

Denne modellen ser i utgangspunktet ut som en krysning mellom en ES-335 og en Gretsch Chet Atkins, men anatomien lener seg i langt større grad mot Gibson, på tross av at disse kommer med 25.5" skala og en laminert trelags lønnehals.
Det debatteres veldig på internettet om hvorvidt denne havner i samme klasse som en ES-335, og mange mener den er nærmere en Howard Robert, som dere kjenner den modellen.
Gibson Chet Atkins kommer med en 492 og en 490 pickup, og har i tillegg til separate volumkontroller, en mastervolum og en master tone.
Vår gitar er lakkert i en fin sort finish og er i tillegg utstyrt med en Bigsby.

Leveres med original kasse.