Keeley Effects

Keeley Seafoam Plus

Kr. 1.890,- 


keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Seafome Plus Chorus
Keeley har redefinert chorus nytt med Seafoam Plus. Denne pedalen gjør flere varianter av chorus, og den har en ADT med reverb og en intern switch for flanger.
En del av chorusvariantene som en finner i Seafoam har kun vært tilgjengelig i dyre rack og studioeffekter, og dette gjør denne pedalen mer attraktiv, sammenlignet med andre pedaler på markedet.

I Seafoam Chorus finner du tre forskjellige moduser: 

ADT: I Seafoam finner du en automatisk dobler(ADT), som ble utviklet når Keeley designet 30ms Doubletrackerpedalen. ADT gir såkalt True Chorus, som en manipulerte fram med to tapemaskiner, hvor den ene tapemaskina gikk i sanntid, og den andre maskina gikk i et annet tempo og pitch. 
Seafoam Mode: Varm og smooth chorus, som er både bred og musikalsk. Måten Keeley får til å løse simuleringen av en BBD på er helt eminent, og det kjennes ut som du spiller på en god gammel analog chorus. Kjører du MIX funksjonen opp, så går pedalen over i vibratomodus. 
Dual Chorus: 
Keeley har utviklet en unik Dual Chorus som gjør en frekvenscrossover, for å gjøre ting skikkelig sjøsykt. Den blir for vanskelig å forklare på norsk, så sjekk ut demovideo under. 

Når du ser på mulighetene over, så skulle man tro det var mer enn nok, men denne kretsen gir fra seg noen fine biprodukter som en kan aktivere med en switch på innsiden. 
Her kan du aktivere flange, tremolo, basschorus og ikke minst vintage mode. Denne tror jeg faktisk tangerer konkurrenten som koster Kr. 3.390,- 

keeley seafoam plusPowered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander