Keeley Effects

Keeley Compressor Plus

Kr. 1.390,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Compressor Plus
Det må være en eller annen slags rekord, da Keeley har solgt 50.000 kompressorer av den tidligere typen. Pedalen har Guitar Players Editors Pick Award OG Readers Choice, og den brukes på scener verden over.  
Denne pedalen er med andre ord som industristandard å regne, og den har relativt lite motfaselyd, noe som ofte er en utfordring på pedalkompressorer. 

Nå har Keeley gjort en videreføring av de klassiske to og fire knotters kompressorene som har vært på markedet siden starten og gjort den til modellen Compressor Plus. 
Nå slipper du å tenke på om du har satt attack og release rett, da du har en release preset som er satt for enten humbuckere eller single-coils. 
Tomekontrollen er også redesignet fra det gamle designet som fremhever de mer subtile tonene, og det røpes at tonekontrollen er inspirert av klassiske ekkopedaler. 

Compressor Plus er både compressor og en sustainer/expander. Når den jobber som sustainer/expander, så legger den til en tanke gain for å gi ekstra fart på decay.
Blendkontroll er veldig nyttig, for å finne balansen mellom komprimert signal og rent signal. Du kan for eksempel sette temmelig hard kompresjon og dra effekten med å blande det med det rene gitarsignalet ditt.


  

comp


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander