Keeley Effects

Keeley 30ms Double Tracker

Kr. 1.990,- 


keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley 30ms
Nok en pedal fra Robert Keeley som gjør at hjertet hopper over et slag til oss Beatlesnerder...
Sånn foruten det faktum at det er en av de få pedalene som virkelig hjelper deg å naile enkelte Beatlessound, så er 30ms et utrolig godt verktøy til å hjelpe deg å fete opp gitarlyden din.
Og på toppen av at du har flere muligheter rundt det å leke deg med to studiobåndopptakere, så har Keeley også slengt inn romklangen fra tank to i Abbey Road, slik at du også får en deilig og ambient vintagereverb med på kjøpet.  

Det var en viss Abbeyroadtekniker ved navn Ken Townsend og ikke ukjente John Lennon som begynte å leke med å kjøre unisone lydspor på vokal for så å kjøre de i forskjellig hastighet som startet denne herlige teknikken, som ble en av Beatles nøkkelsound og som John brukte flittig i sin solokarriere på syttitallet. Det er også den mest utprøvde effekten for å få instrumenter til å låte større i studio. 

Keeley 30ms tracker kan kjøres i mono med klangen fra rom to, eller den kan kjøres i stereo med medfølgende splittekabel(TRS ut) i såkalt professional mode. 
30ms tilbyr 'ute av pitch' effekter som kan minne om chorus i Dimension mode. Med Dimension mode i stereo så kan du gjøre to helt forskjellige voicinger som du sender ut til respektive kanaler. Du styrer selv tuningen(pitch) og delay. 
I Abbey Mode så tilbyr pedalen noe som minner om konvensjonell chorus, lik effekten du får ved å kjøre to identiske spor i forskjellig tempo på to tapemaskiner. 
Du har også en unik slapbackmodus for et mer rockabilly sound 

I stereomodus så dropper pedalen reverbeffekten til fordel for at du skal kunne ha kontroll på hastigheten på de forskjellige kanalene, og du kan pitche 30cents opp eller ned fra originaltonen. 
Internt i pedalen finner du en dipswitch som lar deg velge om wet out har enten tørr lyd med effekt eller kun effekten ut i den kanalen, noe som gir såkalt "true double tracking". 
30MS 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander