Keeley Effects

Keeley Oxblood Overdrive

Kr. 1.990,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Oxblood Overdrive
Keeley Oxblood er Keeleys tak på det legendariske mytedyret Klon Centaur. Alle som har kjent hypen på skinnet vet at denne pedalen har blitt like mystisk som Gibson PAF pickuper, hvor ingen egentlig helt vet hva og hvorfor det låter så himla bra. 
Uansett... Jeg skal stoppe ranten, da det personlig her på huset er erfart at det er flere andre pedaler som gjør denne jobben vel så bra som den faktiske klonen, og at mange av de klonene av klon som er på markedet har fine ekstrafunksjoner som gjør dyret enda mer husreint. 

Klon Oxblood tar utgangspunkt i å IKKE klone originalen, men å bygge en krets fra grunnen og opp som gir den superfokuserte midrangen og resultatet er rett og slett mye mer av alt. 

Bassrespons:
Phatsvitsjen kutter bassresponsen for å gi deg klassisk tubescreamer eller Klontype mellomtone. Når bassresponsen er på cut, så vil pedalen gi deg andregradsharmonier. Punchy og full, men ikke dominerende.

Klipping:
Noen ganger så får en bare ikke nok gain. Clipsvitsjen gir deg uendelig med sustain.

Tonekontroll:
Denne er fin til å stille inn toppen i pedalen helt perfekt, og som de fleste vet så er grensa mellom ishakke og tonalt nirvana hårfint.

Volume:
Keeley Oxblood dobler volten internt i pedalen for utvidet headroom. Dette er fint til å åpne lyden fint med god strengeseparasjon, og den gir ekstra mye juling inn til preampen i forsterkeren om du skulle be om det.

Drive:
Keeley Oxblood går fra subtil til masse. Dette er ganske selvforklarende.

Midrange:
Denne pedalen er fin om du vil ha gitaren din til å høres ut som en cello. Kraftig og fokusert.

OxbloodFace


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander