Keeley Effects

Keeley Aurora Reverb

Kr. 1.890,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Aurora Reverb
Keeley Aurora Reverb er nok en fantastisk reverbpedal fra DSP mesterne, Keeley Effects.
Aurora er en digital reverb som simulerer hall, plate og room, uten å legge skjul på at den er digital. 

Det var et par ting som var viktig når Robert designet opp denne pedalen. Den skulle ha få knotter og en enkel læringskurve, den skulle være like inspirerende som den er enkel å bruke og den skulle låte HELT FANTASTISK. 
Spør du oss, så er det innertier, og den er et fullgodt alternativ til produktene fra Strymon, om du er på jakt etter alternativer både i pris og størrelse. 

Kontroller: 
Decay - Decay bestemmer hvor lang tid effekten skal henge igjen til den fader ut. Aurora tilbyr fra kort realistisk decay til et tilnærmet evigvarende fade-out.
Slapback - Tilsvarer Pre-Delay, og som igjen skaper avstand og dybde. Hvor snart eller hvor sent du hører reverben, kan være nøkkelen til å skape rett stemning.
Noen ganger ønsker du at tonen skal gå rett i reverb, og andre ganger ønsker du at det sjkal henge litt før reverben kommer. Lek litt med denne, da den gir deg et hav av muligheter.
Warmth - I motsetning til de fleste andre tonekontroller på reverbeffekter som gir mer topp, så gir denne mer varme. Det er ofte en fordel når man er på digitale effekter, da veldig mange har en tendens til å låte veldig kliniske og kalde.
Blend - Fra helt tørt til helt vått signal.
Toggle switch: Velg mellom Room, Plate og Hall.  


AuroraFrontCurrent


  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander