Keeley Effects

Keeley D&M Drive

Kr. 2.490,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley D&M Drive

Stikkord: 
-High Voltage Boost
-Saturated Multistage Gain
-Advanced Switching

Keeley D&M Drive ble laget i samarbeid med herrene i That Pedal Show, som er selveste Daniel Steinhart fra Gigrig og  tidligere Guitarist redaktør Mick Taylor. 
Hele konseptet er at disse to semikjendisene har vært med og designet hver sin side av pedalen, men hensikt at den kombinert skal være et av de beste alternativene av pedaler på markedet i dag. 

Høyresiden, som er boostavdelingen er en krets som er designet for å pushe ampen din videre og samtidig gi deg push og headroom til å komme gjennom miksen. Er du på jakt etter noe som er i landskapet av en Katana Boost og en Germaniumbasert overdrive, så vil du nok komme hjem der. 
Gainsiden er en flerstegs gainkrets, som leverer fra lett harmonisk crunch til tungt overstyrt forsterker. Pedalen har en helt original voicing og den er ikke basert på en annen krets. På grunn av sine veldig harmoniske egenskaper, så kaller Keeley dette for syngende gull. 
Switchingen har Daniel fra Gigrig stått for, og hva den tekniske løsningen er framkommer som litt uklart, men det er lagt mye vekt på hvordan de to sidene stacker hverandre. 

Vi lar guttene i That Pedal Show fortelle resten selv. 

PS: Vi får inn et begrenset opplag i midten av juni. Skynda på om du vil være med på første levering.  dandm

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander