Keeley Effects

Keeley Tone Workstation

Kr. 2.990,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Tone Workstation

Stikkord: 
- Vintage Kompressor
- 1962  - Britisk gain
- Red Dirt - Saturert gain med masse mids. 

For ti år siden så lagde Robert Keeley som en customproduksjon Tone Workstations, som kombinerte hans mest populære pedaler inn i en lettfattelig pakke. 
Disse pedalene ble veldig populære, og siste nytt er at John Mayer tok med seg to stykker på tur med Dead & Co. 

For å gjøre en veldig enkel forklaring av Keeley Tone Workstation, så kan en begynne med å fortelle at like etter inputen, så begynner man med å forme gitarlyden og det er opplest og vedtatt at tar man ikke det seriøst, så får ikke effektene lengre bak i kjeden noe å jobbe med heller. 
Tone Workstation leverer alt du trenger til å ha først i kjeden, som kompressor, boost og to typer overdrive. 
Det første gitarsignalet ser er den klassiske Keeley kompressoren, som kanskje er den mest solgte boutiquekompressoren i historien. Kompressoren sender signalet inn i en 1962 Boost/Overdrive, hvor du kan velge mellom 1962 kretsen, eller den vel så kjente Katanaboosten.
Helt til slutt så havner signalet inn i en Red Dirt Overdrive, som også er en pedal vi opplever som svært populær blant våre kunder.

Det er rett og slett for mye å skrive om en skal gå ned i materien på dette produktet, så vi anbefaler deg å ta en titt på Keeley sine nettsider ved å trykke her, eller se på Youtubedemoen vi har linket til under. 
 


KWSTone large

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander