Keeley Effects

Keeley Bubble Tron

Kr. 2.190,- keeleylogo

Keeley Effects er en av de gamle gutta i bransjen, og etter en veldig strategisk revamp av merkevaren er Robert Keeley tilbake med både gamle og nye design. 

Keeley Bubble Tron
Keeley Bubble Tron har så mange muligheter innenfor fagfeltet Sample & Hold, Phaser og Flanger. 
Starten på denne reisen er at Frank Zappa står veldig høyt i kurs på hovedkvarteret, og det gutta har gjort her er å lage et vell av noe-klassiske effekter som ikke har eksistert før. 
Flanger- og Phasereffektene er dynamiske til anslaget ditt og Random Stepped filteret er dugelig inspirert av den nye M-Style Synthen sitt bandpass system. 

Du har tre modus på denne pedalen: 
Flanger: Denne er inspirert av den klassiske MicMix DynaFlangeren. Dette er flangeren Zappa brukte selv på soloer fra slutten av 70-tallet til tidlig på 80-tallet for å få en envelopelignende flange på soloene sine. 
Med dynamisk, så menes det at du starter og stopper du den med anslaget ditt. 

Phaser: DyNaMoPhase er egentlig to phasere. Du setter LFO på den ene med Ratekontrollen og den andre er en dynamisk phaser i sanntid,lik flangeren som du starter og stopper med anslaget ditt.
Du justerer dybden med Depth og Rate.

Filter Section: Den eneste effekten i denne trioen som ikke er dynamisk er filtereffekten. Med filtereffekten så styrer du de forskjellige rampene og de tilfeldige utslagene pedalen gir. Sjekk ut lydklipp under for å få et skikkelig inntrykk.


BubbleTronInstructionLayoutPRINT
Bubble Tron 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Effekter - Keeley Effects

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander