Mission Engineering

Greer Ghetto Stomp

Kr. 1.690,-

GREER LOGO


Vi ble kjent med Nick Greer via både Peter Stroud(Sheryl Crow/65 Amps) og våre venner i NOVO Guitars. 
Nick lager noen av de mest harmoniske overdrivepedalene på planeten og er du på jakt etter en pedal med lag av harmoniske overtoner og musikalitet så vil vi varmt anbefale pedalene fra Greer Amplification. 


"Greer Amps is a company that was founded on some very basic principles...produce a top quality product, make sure it is the best in class, and offer it at a decent price."


Special Ghetto Stomp
Greer Ghetto Stomp er oppkalt etter en dans fra gamle gamle dager, ofte sett under gatelyktene ved Rythm & Bluesklubber, hvor de som ikke hadde råd til inngangsbilletten for å se bandet allikevel danset utenfor klubben i takt med bandet som spilte inne. 

Se for deg en pedal som spiller like naturlig som en gammel Tweed- eller Valco-krets som vrenger og hvis det er den type effekt du er på jakt etter, så finner du alt du trenger i Greers Ghetto Stomp. 
Ghetto Stomp er uten tvil en pedal for deg som er på jakt etter vintagetoner og den reagerer veldig godt på volumkontrollen på gitaren din. Sett alt på fullt og du får en gullende god varm overdrive/distortion og skrur du ned gitarvolumet så får du varm og fin overdrive. Ghetto Dive stacker også veldig fint med andre pedaler. 

On tour with Rick Holmstrom (Mavis Staples) and Casey Meyer (Jim Quick and Coastline)! Used in studio by Jeff Tweedy (Wilco)!

  • Classic small Tweed and VALCO type tones!
  • Stacks well with other drives!
  • Very flexible, with multiple tones available!
  • Natural amp-like feel, touch sensitive, very responsive to pick attack!
  • True Bypass!
  • Uses 9-Volt battery or standard neg. center, 2.1mm power supply.
  • Built with top quality components

GHETTO STOMP


 

Effekter - Mission Engineering

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander