Mission Engineering

Greer Lamplighter - Oprical Compressor

Kr. 2.290,-

GREER LOGO


Vi ble kjent med Nick Greer via både Peter Stroud(Sheryl Crow/65 Amps) og våre venner i NOVO Guitars. 
Nick lager noen av de mest harmoniske overdrivepedalene på planeten og er du på jakt etter en pedal med lag av harmoniske overtoner og musikalitet så vil vi varmt anbefale pedalene fra Greer Amplification. 


"Greer Amps is a company that was founded on some very basic principles...produce a top quality product, make sure it is the best in class, and offer it at a decent price."


Greer Lamplighter - Optical Compressor
Greer Lamplighter ble svært godt mottatt da den ble sluppet sommeren 2017 og det var da vi virkelig fikk opp øynene for hva Nick Greer driver på med der nede i Georgia. 
Lamplighter er en optisk kompressor med et audiofilt utgangspunkt i samme sjanger som studioutstyr med høy kvalitet og den er designet for å ikke knuse tonen selv med masse kompresjon.  
Pedalen er designet for levere en tone som er så transparent som overhodet mulig og selv etter en treminutters test var det ikke vanskelig å gi Nick storeslem med Lamplighter.
Det er tre stikkord som bør være avgjørende uansett hvilken kompressor en skulle ende opp med: Lavt støygulv, at den ikke knuser tonen og ikke minst at den er enkel å betjene. 

På Lamplighter så finner du fire lettfattelige kontroller og en liten svitsj som lar deg velge mellom forrskjelige variasjoner av Release 
Bruker du kontrollene Compression og Comp Mix så finner du et hav av sweet spots ettersom hvor mye kompresjon du ønsker og du fininstiller disse punktene med Treble og Volume. 

Den lille svitsjen som lar deg velge mellom de forskjellige releasefunksjonene er enklest forklart som følger: 
M-This setting is for a medium release setting.
F-This setting is a fast release setting, and is great for super subtle compression.
S-This setting is a slow release setting, great for slide guitar, or long sustaining chords, it provides a “bloom” of beautiful sustain that is unparalleled. 

  • Studio grade optical compression
  • True Bypass
  • Uses 9-Volt standard neg. center, 2.1mm power supply.
  • PEAK CURRENT DRAW:  Below 50mA
  • Built with top quality components

 

LAMPLIGHTER
 
 

 

Effekter - Mission Engineering

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander