Mission Engineering

Greer Tomahawk Deluxe Drive

Kr. 1.790,-

GREER LOGO


Vi ble kjent med Nick Greer via både Peter Stroud(Sheryl Crow/65 Amps) og våre venner i NOVO Guitars. 
Nick lager noen av de mest harmoniske overdrivepedalene på planeten og er du på jakt etter en pedal med lag av harmoniske overtoner og musikalitet så vil vi varmt anbefale pedalene fra Greer Amplification. 


"Greer Amps is a company that was founded on some very basic principles...produce a top quality product, make sure it is the best in class, and offer it at a decent price."


Greer Tomahawk Deluxe Drive
Greer Tomahawk Deluxe Drive er en overdrive som fungerer perfekt som andre gir i gitarriggen din og den har egenskaper til både å være sint og aggressiv og samtidig være tilbakelent og lun. 
Tomahawk kan kjøre på både 9V og 18V som enten gir deg to gode variasjoner i en pedal. 
Denne pedalen har en veldig hensiktsmessig EQ shift og tonalt så havner den i tweed-land når den kjører på 9V. Du har en lett kompresjon samtidig som den har korrekt stivhet ala en Fender Tweed Bandmaster/Bassman/Twin. 
På 18V så får du mye mer headroom og pedalen blir mye stivere på en god måte, distinkt og mer følsom på touch og dynamikk.  Du vil også oppleve Greer Tomahawk som en veldig naturlig og dynamisk vreng, med kjente toner fra 50-tallet. 

  • "Second stage" Medium gain overdrive!
  • Slight EQ shift into big box tweed style territory!
  • Can be powered by 9 to 18 volts!
TOMAHAWK

 
Effekter - Mission Engineering

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander