Real McCoy Wah

Real McCoy RMC8

NOK 2.890,-


Real McCoy Custom er blant kjente musikere kåret til en av verdens beste produsenter av WAH WAH pedaler. Med en langt høyere sweep range enn andre serieproduserte WAH WAH pedaler, true bypass og de beste komponentene på markedet er RMC det ultimate for den kvalitetsbeviste musiker.


RMC8 Guitar Eqwahlyzer
RMC8 er en helt unik pedal, som vi ikke har sett maken til.
Når ingenting er innkoblet annet enn Wah effekten vil soundet være i landskapet rundt Wizard/Picture Wah modellene. Under rocker-pedalen finner man en toggle switch som endrer resonansen i pedalen. Du kan i tillegg koble inn en aktiv EQ med inntil 15dB boost/cut. Det som er interessant med EQ funksjonen er at en enten kan sette en ekstrem EQ-setting eller bare en tilsvarende sound, med en slight boost eller cut for å heve eller fjerne frekvenser etter ønske.


Vi har til nå ikke opplevd en wah-pedal som klarer å replikere soundet av en wah-wah, innkoblet i en mørk Marshall forsterker, på en brightere law-watts amp. Vi fant en ekstremsetting(boost på ca 10dB, full boost på 160 og 400Hz og full cut på 1KHz ogb 6.3KHz) på EQ'en som gjorde akkurat dette. Med andre ord så er denne pedalen alt fra et veldig godt verktøy til et morsomt leketøy.

En annen fordel med alle RMC pedaler er at disse kommer med en såkalt Fuzz-friendly circuit som gjør at pedalen takler masse gain inn i seg. 
I et pedalbrett vil den også rette opp problemene du måtte ha med å ha en germaniumfuzz i kjeden og den vil fungere som en utmerket buffer.PEACE, LOVE & WAH!

Link til test i Premier Guitar Magazine


HER KAN DU HØRE LYDEKSEMPLER PÅ HVORDAN RMC PEDALENE LÅTER.

 

 

RMC8-1
RMC8-2
RMC8-3Effekter - Real McCoy Custom

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander