Strymon

Strymon El Capistan

NOK 3.390,-
top

Strymon Effects
Det kan ikke sies enklere og det er fullstendig slik vi liker det
Strymon Philosophy: "We want to build products with no compromises. We want to push the limits of technology in music. We want to redefine what is possible with music gear. We want to use exceptionally great components and ridiculously powerful processors. We want to make gear that sounds better than anything you’ve ever heard. We want to make our customers happy."

Strymon El Capistan - dTape Delay
Når gutta hos Strymon bestemte seg for å designe en pedal som leverer lyd og følelse jamnført med en analog tape ekko enhet, så ble det ikke lagt noe i mellom, da dette er noe mange har prøvd, men få har lykkes med...
Det er lagt nedi utallige timer med å studere gamle enheter for å best mulig replikere ikke bare lyden, men også følelsen og lydnyansene en gammel echoplex gir. Måneder har gått siden Strymon begynte med dette og nå er endelig El Capistan klar for markedet.
El Capistan fanger den varme, saturerte og ikke minst distinkte tonen en tape ekko skaper og for å få til dette ble dTape teknologien skapt, ved å bruke en veldig kraftig SHARC DSP chip.

El Capistan gir deg tre forskjellig tapemaskiner i en boks, hver med tre forskjellige modus og ti forskjellige parametre å tweake. Gå fra en strøken studiotape ekko til en maskin som er klar for service etter lang tjeneste på veien. Du får også mulighet til å få tonen fra en blodfersk tape til en som begynner å bli slitt og leverer ujevnt og ut av tune.
Og alt dette uten hodepinen en tapemaskin gir deg.

Strymon El Capistan kommer veldig godt utrustet, med mulighet for å styre tempoet med tap tempo switch, expression pedal eller kontrollen på pedalen. 3-veis toggle for short, medium eller long delay, quarter, dot eller triplet repeats, time, mix og ikke minst modulasjon.
Og ikke nok med det... Du kan i tillegg bruke en Favorite switch for å lagre en preset.

Og ikke nok med det... Du kan i tillegg bruke en Favorite switch for å lagre en preset.

Vi gleder oss til å få prøvekjøre denne på tapemaskin-junkiene, spesielt disse fra Voss distriktet!
Lydklipp og inngående specs her

el_capistan_angleVarekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander