Strymon

Strymon Lex

NOK 3.390,-
top

Strymon Effects
Det kan ikke sies enklere og det er fullstendig slik vi liker det
Strymon Philosophy: "We want to build products with no compromises. We want to push the limits of technology in music. We want to redefine what is possible with music gear. We want to use exceptionally great components and ridiculously powerful processors. We want to make gear that sounds better than anything you’ve ever heard. We want to make our customers happy."

Strymon Lex - Leslie Simulator

Det er vel bare å fastslå at Strymon sine produkter har vært en ubetinget suksess verden over det siste året. Det er heller ikke annet å si annet enn at det er store forventninger til den nye Strymon Lex pedalen, som kommer på markedet i Mai måned. Vi hørte en uferdig versjon i Januar og den innfridde til de grader! 

Strymon Lex er en Leslie simulator som holder god studiokvalitet.
Lex reproduserer den klassiske umikjennelige lyden fra et rørdrevet Leslie kabinett. Strymon har studert alle nyanser og overtoner og de har klart å reprodusere lyden i en digital pedal. Lex leverer en 3-dimensjonal tone med et fett swirl og en herlig low-freq rotoreffekt.Du har mulighet til å styre mengde preampgain, plassering av mikrofoner, rotorhastighet og nivå på hornet med kontroller på pedalen. Du kan også velge Slow/Fast Rotary med en egen switch.

 
Strålende review av LEX i Premier Guitar Magazine
Lydklipp og inngående specs her


lex600
lex_rear


Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander