Strymon

Strymon Sunset Overdrive

NOK 3.390,-Strymon Effects 
Det kan ikke sies enklere og det er fullstendig slik vi liker det
Strymon Philosophy: "We want to build products with no compromises. We want to push the limits of technology in music. We want to redefine what is possible with music gear. We want to use exceptionally great components and ridiculously powerful processors. We want to make gear that sounds better than anything you’ve ever heard. We want to make our customers happy."

Strymon Sunset Dual Overdrive

Enda en ny overdrive fra Strymon og sist ute er den nye Sunset Dual Overdrive pedalen.

Hele poenget med den nye Sunset er at du skal kunne skreddersy tonen din selv, og hver side av pedalen har seks justerbare presets, basert på klassiske overdrivekretser.
Her kan du gå fra «mer forsterker» til klassisk vintagetype fuzz, og selvfølgelig alt i mellom.

Som Strymon sier selv, så er de godt kjent med den endeløse søken etter den perfekte overdrivepedalen, og vi ser en klar trend i markedet hvor de mest innovative pedalprodusentene har begynt å lansere effektpedaler med uendelige muligheter for å kunne skreddersy din egen tone.

Siden tidlig i steinalderen, så skjønte gitarister at en kunne bruke pedaler til å pushe gitarforsterkeren, og med tiden så har det også blitt veldig populært å stacke pedaler, som vil si at du kjører for eksempel en boost inn i en overdrivepedal for å tyne mer gain ut av kretsene. På Sunset så har Strymon tatt høyde for dette, og du kan velge selv hvilken retning signalet skal ta. Du kan kjøre kanal A inn i kanal B, B i kanal A, eller du kan kjøre begge sidene parallelt for å gi gitarforsterkeren din ekstra juling.

Strymon Sunset er en analog/digital krets, hvor den analoge delen er en JFET klasse A med ultralavt støygulv og den er optimalisert for utvidet touchrespons og dynamikk. Dette kombinert med den digitale SHARC DSP legger til rette for detaljert kompleksitet og respons.*Six drive circuit topologies with custom tuned voicing for each drive type
*Precision crafted drive circuits stackable in multiple combinations for a wide variety of complex, responsive tones.
*Analog class A JFET input gain stage maximizes headroom while adding up to 20dB of pure analog gain
*Drive and Tone control ranges optimized for each circuit topology
*Series, reverse series, and parallel drive circuit stacking via Config switch
*Bright switch to tailor the sound for use with all amplifiers from dark to bright
*Optional variable-threshold noise reduction for taming noisy guitar pickupsSunset kopi

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander