Throbak

Throbak Strange Master


strangemaster-th

Throbak Strange Master (NOK 2.990,-)
Utvidet versjon av Dallas Range Master.

 

logo

Throbak Electronics
Throbak Electronics er et kjent navn i kretser hvor man legger vekt på at gamle ting er best og de har de siste årene blitt et kjent navn på effekthimmelen med sine autentiske reproduksjoner av klassiske effekter, hvor de tilfører det lille ekstra for at de skal være up-pair med dagens krav til pedaler. Vi ble først gjort oppmerksom på Throbak sine effekter via LPF(Les Paul Forum) og blant fuzzkjennere som Dan Boul og Peter Stroud hos 65 Amps.

Throbak Electronics Strange Master Treble Boost
Throbak Strange Master Treble Boost er deres versjon av den klassiske Treble Boosteren, originalt produsert av Dallas-Arbiter på 60-tallet og brukt av blant andre Clapton, May og Tony Iommi.
For at dette ikke skal være nok en knock-off av en pedal som er klonet opp og ned i mente, så har Throbak lurt inn et par tweaks og triks for å gjøre dette produktet like unikt som resten av sortimentet.
Det Throbak har gjort, er å implementere samme modifikasjonen som ble gjort av Peter Cornish og Roger Mayer på pedalene til Jimmy Page, Jimi Hendrix og Brian May. Slik det ser ut i 2010, så er det kun Throbak som tilbyr en Rangemaster-style pedal med BIAS kontroll. Dette gir deg muligheten til å endre karakteren på pedalen fra flabby til tight.
Reproduser alt fra den klassiske Beano(Clapton) tonen til den syngende distortionen en finner på klassiske Queen innspillinger, gjort av Brian May.
Du finner også et par switcher på pedalen som lar deg velge mellom treble og full boost Germanium distortion.  

2010 versjonen av pedalen innehar både Germanium og 'Silicon' transistorer og disse er selvfølgelig switchbare. Lydklipp:

Download strange_master_treble_boost_bridge.mp3

Download strange_master_full_range_boost_neck.mp3

strangemaster-web

Effekter - Throbak

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander