Wampler Pedals

Wampler Paisley Drive

NOK 2.490,-


new logo
Wampler Paisley Drive
Brad Paisley er vel kort fortalt en av de gitaristene som hjalp Wampler opp på effekthimmelen, da han i forkant av denne signaturpedalen allerede brukte den analoge ekkoen, og EGO kompressoren.
Paisley var per da ikke fornøyd med overdrivesoundet sitt, og ønsket hjelp fra Wampler til å få laget sin egen signaturpedal.
Kravene var enkle. Overdriven skulle være clean, men skulle også være beefy når den crunchet opp. At den skulle ha en amplignende headroom, var også et av kravene. 
Etter en del testing og prototyping, så endte Hr. Paisley opp med Proto #2, som senere ble introdusert som Wampler Paisley Drive. 


Det er lett å tro at dette er en typisk "Telecaster" pedal, men denne er designet til å bringe det beste ut av gitaren din, enten det er single-coils eller humbuckere som gjelder. 

Pedalens anvendelige kontroller, som innbefatter presence, og mid-contour switcher gir deg en av de mest anvendelige overdrivepedalene på markedet.


Brad Paisley:-
“...we actually recorded this (pedal) in the studio, you know, trying it out. I turned up a Trainwreck Amp that I've got and compared the sound of the distortion and it was very, very similar. And that's a very good test because any time a pedal can mimic a great overdriven amp then you're on to something...”


  

 
paisley drive

Effekter - Wampler Pedals

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander