Wampler Pedals

Wampler Brad Pailsey Drive Deluxe

NOK 2.890,-


new logo
Wampler Paisley Drive Deluxe
Brian Wamplers samarbeid med Brad Paisley startet før Wampler Pedals og brads Paisley Drive i det hele tatt ble et tema.
Den første pedalen som Brad og Brian jobbet med var en versjon av den gode gamle Nobels ODR-S, med bedre tuningmuligheter for Brads rigg. 
Denne pedalen ble kalt Wampler Underdog, og den har vært ute av produksjon i mange år. 

Starten på dette prosjektet var at Paisley ville ha en ny Underdog, og for å gjøre en lang historie kort, så mekka Wampler en kombipedal med Underdog og Paisley Drive. 
En av de store fordelene med å ha disse to kretsene i samme pedal er at du kan enten kjøre de hver for seg, eller du kan valgfritt stacke dem i den rekkefølgen du føler er best. 

En annen fin egenskap med det nye designet er at Wampler har lagt til individuell signalruting, som gjør det enklere om du kjører et switchesystem av noe slag. 
Du har individuelle ins & outs på hver side av pedalen, som gjør at du kan kjøre pedalene -helt separat- eller de kan stackes etter egen smak. 

På sidene av hver kanal så har du en voicingswitch for endring av tonestacket på respektive kanaler. paisley Deluxe front 

Effekter - Wampler Pedals

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander