Matchless SC-15 kombo

Flaggskipet!


logo

Matchless Amplifiers startet boutiquebølgen på tidlig 90-tallet, og de satte ene og alene en ny standard for hvordan en gitarforsterker skal bygges. 
Matchless er i dag, snart 25 år etter oppstarten, fremdeles ett av de sterkeste merkevarene i forsterkerverdenen. 


Matchless SC-15 2x12" kombo
Det er temmelig trygt å si at Matchless DC-30 var banebrytende når det gjelder high-end forsterkere, og det Sampson & Co gjorde på tidlig 90-tallet åpnet for en helt ny industri i musikkverdenen. Uten å grave for dypt i historien, så satte herrene bak navnet Matchless seg som mål å lage en gitarforsterker uten sidestykke og de tok utgangspunkt i en VOX AC-30 som byggemal(EF-86, 4xEL-84 og 2x12" speakers). Ønsker du å lese litt bakgrunn om Matchless DC-30, så anbefaler vi denne artikkelen fra Wikipedia.  

SC-15 har to uavhengige preampseksjoner, lik storebror, hvor kanal en er en paralell triodekrets med interaktiv bass- og diskantkontroll.
Kanal to har en high-gain pentode koblet mot en seksveis tonekontroll, som lar deg enkelt med noen få klikk ratte inn en tone som passer for deg. 
Det som skiller C-15 fra C-30 modellene er at du kan switche mellom de to overnevnte kanalene vi en footswitch, noe som etter vår mening gir deg mye mer direkte fleksibilitet. 
'High-treble' cut kontrollen er borte og mastervolume er aktiv hele tiden. 
   
Pris:
1x12 kombo Kr. 34.990,- 
2x12 kombo Kr. 36.990,- 

Denne modellen kan også leveres som topp eller 2x10" kombo på forespørsel. 
sc15 panel
sc15 front

 

Varekatalog - forsterkere

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander