Komet AmbiKab

Wet/Dry/Wet cab med innebygd forsterker. logo 954 kopi

Komet Amplification er direkte nedstammet etter ampguru Ken Fischer og hans legendariske Trainwreckdesigns fra 80- og 90-tallet. 
Komet Amps bruker originale design, men de følger Ken Fischer og Trainwrecks rigide designfilosofier og metoder.   
Kun en kanal, ingen reverb, ingen master volum, ingen effektsløyfe eller push/pull knotter. Skjit inn og skjit ut, som er vårt herlige motto på VintageGitar er.  


Komet AmbiKab
Komet AmbiKab var en av de store snakkisene på NAMM i 2017, hvor du nå får en Wet/Dry/Wet effektrigg, med en innebygget Trainwreckforsterker. 
Kabinettet er en nyskaping i bransjen, hvor du med et kabinett, pluss din egen forsterkertopp kan få en fullverdig stereorigg, med en gjennomgående kvalitet.
Å kjøre to kanaler i studio, hvor du har et tørt signal som behandler lyden fra gitaren og forsterkeren din, og en som gir deg gitarlyd med effekter er et gammelt triks for å få stor lyd, men i livesettinger så har det betinget gedigne rigger med to likeverdige amper, pluss effekterrigg. 
AmbiKab lar forsterkeren din drive et sett med høyttallere tørt, samtidig som at effektsignalet(wet) ditt går inn i AmbiKabs forsterkerdel og blir kringkastet via det andre høyttalersettet.

Vi har lagt ved Komets egen beskrivelse under, slik at du får en inngående teknisk beskrivelse.
   
Pris Kr. 26.990,-
Leveres som standard med 2x12" Celestion G12H-30 og Celestion A-Type 8"ambikab 03

ambikab 02 kopi

ambikab 04 kopi

 

Varekatalog - forsterkere

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander