Milkman The Amp

 Kr. 8.490,-


milk logo


Vi ble introdusert til Milkman Amps av vår venn Jonathan Wilson etter hans besøk med Roger Waters i Oslo sommeren 2018. 
Milkman Amps blir brukt av flere kjente artister som Jonathan Wilson og John Mayer og de bygger videre på den amerikanske forsterkertradisjonen startet av Leo Fender. 

Milkman Amps blir bygget i San Fransisco, med en 'take no prisoners' filosofi med blant annet trafoer fra Mercury Magnetics og Jupiter kondensatorer. 

The Amp
Milkmans "The Amp" er en revolusjonerende liten plugg som i utgangspunktet er en liten forsterker med 50W utgangseffekt. 
Preampen er basert rundt et klassisk 12AX7 som kjører høyspent i en diskret klasse A krets. 
Dette rørert reagerer på samme måte som et konvensjonelt sluttrinnsrør gjør. Det genererer overtoner og det overstyres når det får mer juling. 
The Amp kommer også med rørdrevet EQ og innebygget reverb og tremolo som gjør den til den perfekte "grab and go" forsterkeren når du skulle trenge det.
Det er bare å koble den inn i det nærmeste gitarkabinettet som er ledig. 

The Amp blir levert med en egen utgang for headsett som er voicet til å låte likt en gitarhøyttaler, noe som gjør den perfekt til hjemmeøving etc og du har XLR ut for balansert tapping. 

På toppen av det hele av dette vidunderet har Milkman også gjort et såkalt "pedal level" output som gir deg muligheten til å sette den før pedalbrettet og kjøre den som en preamp. 
Som Milkman sier selv er det et hav av muligheter vedrørende plassering av The Amp i et pedalbrett, enten om du vil ha den i forkant for å få den magiske pickup/preamptonen, eller om du vil kjøre den bakerst for å drive pedalbrettet ditt ut til et miksebord, lydkort eller et sluttrinn av noe slag.    

Wattstyrker: 
16 Ohm =   25W
  8 Ohm =   50W
  4 Ohm = 100W

OBS: Ny sending forventes til lager den 10.06.19 - Begrenset tilgjengelighet, så ta kontakt. 
THE AMP REAR
THE AMP TOP

Varekatalog - forsterkere

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander