Victoria 5210 V-Front
Tettere på en original '57 Tweed Deluxe kommer du ikke.  

victoria_logo_1_08.jpg

Victoria Amplifiers har vært på markedet i snart 30 år, og deres versjoner av de originale Fenderforsterkerne, spesielt fra 50-tallet, er eksepsjonelt gode replikaer av originalene. 
Blant annet så bruker de tegningene fra de originale Triadtrafoene som Fender brukte på 50-tallet, Mil-Spec komponentene har agede verdier, som gjør at ampene kjennes innspilte ut og kabinettene er eksakte replikaer både i mål og konstruksjon. 

Victoria 5210
Victoria 5210 er en kreasjon vi kom opp med i samarbeid med Victoria Amps, hvor vi tok den klassiske Tweed Champ kretsen(5F1), som Victoria gjør både med en åttetommer som originalt, og en tolvtommer ala en Tweed Deluxe, og kjørte den opp med to stk titommere for enda mer utvidet headroom og tredimensjonal lyd. Denne varianten med en V-front er en one-off vi spurte om de ville gjøre, og i tillegg til den soniske moroa, så er dette en estetikkfest uten sidestykke. 
Kretsen bør være kjent for de fleste, da den er grunnlyden i mange kjente og kjære innspillinger, og kanskje mest kjent Layla & Other Assorted Love Songs fra Eric Claptons band Derek & The Dominos. 

På tross av sine fem ubeskjedne watt, så er det ikke holdt tilbake på produksjonen av denne ampen, hvor Mark Baier bruker den velkente Triadetrafoen, agede komponenter for en innspilt følelse og to stykk Jenssen Alnico titommere. 

Pris Kr. 19.990,- /SOLGT - Kan bestilles

5210 VVarekatalog - forsterkere

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander