Dr. Z Amplifiers

Dr. Z Therapy

 

smallzbanner4

 

Dr.Z Therapy

Dr.Z Therapy er ikke basert på noe av det Dr.Z har gjort tidligere. Her har Z startet med blanke ark og designet en g6L6 katodebias gitarforsterker, med antydninger til en til en tidlig lavwatts Fender Twin Reverb. Det tonale spekteret til denne forsterkeren appelerer til en rekke gitarister, da den har et veldig intuitvit mastervolum som jobber effektivt på alle lydnivåer med alle frekvenser intakt. 

Under panseret vil du finne høykvalitetskomponenter fra A til Å, og det nevnes blant annet Jupiter caps i koblingene, og «Yellow Astrotones», som du finner i blant annet gamle Tweedamper. 

Z had også lagt ekstra i utgangstrafoen, og den vil levere en nye bred ere tone enn hva du vil finne i lignende amper med halve utgangseffekten. 

Z Therapy had en ‘woody’ bassrespons som fuller pent ut. Tenk Tweed’ish cleans med en moderne klarhet. Z har også inkorporert et eget preampdesign som han har brukt tidligere, uten å nevne hvilket design han referer til. Overdriven er klassisk amerikansk, som han beskriver som smooth og harmonisk rik, med masse sustain og klarhet. 
Siden Therapy ikke bruker carcades i preampen, så vil forsterkeren være utmerket til pedaler. 
EQ’en had en classic layout, med disk ant, mellomtone og bass. Designet i tonestacket maksimerer gain, dynamikk og touchrespons, og Z garanterer stabil frekvensrespons gjennom hele registeret. 


Z bruker noe som kalles PPIMV(link): http://www.triodeelectronics.com/mastervolumemodkit.html )som er et post phaseinverter mastervolum som gjør at du har samme touchrespons enten du spiller i kjellerstua, på pubben eller på en stor utescene. 

Alt i alt, så er Dr. Z Therapy en fantastisk amp fra rootsy amerikansk til mer moderne gainrock. 

En kvalifisert gjetning er at den gjør alt i mellom utmerket også! 

 Pris head: Kr. 16.990,-

Power Output 35 watts
Output Tubes 2 - 6L6 STR
Preamp Tubes 2 - 12AX7
Rectifier 5AR4
Controls Volume, Treble, Mid, Bass, Master
Configurations Head
Colors Black, Blonde, Red
Dimensions
& Weight
19”W x 9 ¾H x 9 ½D 30 lbs.

 
therapy hi-rez

Forsterkere - Dr. Z Amplifiers

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander