Dr. Z Amplifiers

Dr. Z Z-Lux

Dr. Z Z-Lux

smallzbanner4

 

Dr.Z Z-Lux

Dr.Z sa at det nye designet han kom med, kom til å bli det beste noensinne og da var det kanskje ikke så dumt av Doktoren å ta utgangspunkt i den særdeles godt etablerte Maz serien. 
Hva Dr. Z har gjort er å ta preampdelen fra Maz-serien, og lagt til en Fendertype reverb og tremolo og gjort det som må til med kretser i sluttrinnet til å gjøre den stor og varm som en røramp skal være.

Preampen er som allerede nevnt basert på Maz-serien, men han har uppet komponentene med håndrullede Jupiters, Mallory 150s og klassiske orange drop caps.
Kontrollene er for de som er kjent med Dr.Z de samme som man bruker på Maz, men for den observante så er cutfunksjonen borte og det er strengt tatt ikke noe en trenger på en F-style amp, hvor clean og bred lyd er det som gjelder. Også på denne moddelen så har du EQ-boost, hvor du med medfølgende footswitch kan koble ut tonestacket for å få et par dB med hårete boost. 

På toppen av det hele, så har Dr.Z redesignet kabinettet på komboformatet, hvor en får et fullrange sound i et mindre og lettere kabinett. 
Z-Lux kommer som standard med den nye Z-designede Eminence høyttaleren. Ønsker du fremdeles å gå for Celestion, så er det bestillingsvare på denne modellen. 

Power Output 20/40 Watts
Output Tubes 4 - 6V6
Preamp Tubes 5 - 12 AX7, 1 - 12AT7
Rectifier Solid State
Controls Volume, Treble, Mid, Bass, Master, Reverb, Speed, Depth
Configurations Head, 1x12 Combo
Colors Black, Blonde, Red
Dimensions
& Weight
Combo: 20 1/2” W x 191/4” H x 10 1/2” D, 42 lbs. Head: 22 3/4” W x 10 1/2” H x 10” D, 35 lbs.
Other Footwichable reverb, tremolo and boost (Footswitches supplied)

Priser

 Topp   Kr. 20.990,-
1x12" Combo  Kr. 22.990,-

 

 
zlux combo web

Forsterkere - Dr. Z Amplifiers

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander