Echopark Amps

Echopark Vibramatic 4T5

Brown era fantástico!

ECHOPARK LOGO v1

Echopark Guitars lanserte i 2014 sin første linje med gitarforsterkere, sterkt inspirert av Leos design pre CBS. 
Fellesnevneren for alle modellene er at de er designet for profesjonelt bruk, og du finner de allerede etter et par måneder på markedet på scener med kjente artister som Jackson Browne, Joe Perry i Aerosmith og de mer hardtslående herrene i Queens Of The Stone Age. 


Vibramatic 4t5
Echoparks Vibramatic 4T5, er en forsterker som er basert på Fenders kraftigere 'Brownface' modeller som Pro/Concert/Bandmaster, med sin Univibe'ish tremolokrets. 
Dette ampdesignet har alltid vært regnet som overlegen i forhold til de senere vibratomodellene og Fender sluttet angivelig å produsere Brownfacemodellene på grunn av at de hadde veldig høye produksjonskostnader.

Når du plugger gitaren inn i 4T5 modellen, så vil du raskt reagere på hvor responsiv den er, og den gir deg straks din egen identitet.  
Forsterkeren kombinerer kraften fra en Blackface Bassman, med trykket og attityden til en Marshall JMP fra '72. Du vil nok oppleve at selv om 4T5 har sine klare røtter i Leo's design, så er forsterkeren også veldig britisk i utrykket. 
Echopark oppgir wattstyrken til 45 cleane watt, og 63 watt når den er pushet over kanten. 
Siden 4T5 ikke har mastervolum(sikkerhetsnett), så har tonestacket fritt spillerom og det er et minimalt tap av frekvensrespons.
En liten men effektiv switch på frontpanelet lar deg velge mellom enten et brownface tonestack, eller et plexiinspirert tonestack.  


Priser: 
Head: Kr. 28.990,- 
Tall cab (1x12"-2x10"): Kr. 14.490,-
Short cab: 2x12" eller 1x12" 1x10": Kr. 12.990,- 

EchoparkAmps 3

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander