Harrison/Clapton 1957 Les Paul Standard "Lucy" - 2013

Kr. 160.000,-

Gibsonlogo
Gibson CS Harrison/Clapton 1957 Les Paul Standard "Lucy" 90/100
VintageGitar ha på vegne av kunde fått i oppdrag av å selge dette ekstremt sjeldne instrumentet, som er svært ettertraktet både av fans av The Beatles, George Harrison og ikke minst Eric Clapton. 
Historien til gitaren i sin helhet kan du se på siden lengre ned her, og kort fortalt så er dette en eksakt replika av gitaren Eric Clapton kjøpte på 48th Street i New York under en av Creamturneene og brakte den tilbake London for så å gi den til George Harrison.
Selv om det er ville diskusjoner om Clapton faktisk brukte Lucy på innspillingen av "My Guitar Gently Weeps", så sier han ihvertfall så i intervjuet under.
For Harrisons del brukte han denne på brorparten av innspillingene Beatles gjorde, fra White Album og ut til og med Abbey Road. Gitaren ble også observert brukt av Clapton under Rainbowkonserten i 1973.
Gitaren er nummer 90 av 100 som ble produsert til inntekt for Claptons Antigua-stiftelse. Nummer 92 er i undertegnedes eie, og vil ikke bli solgt i min levetid.
Gitaren er fremdeles i Harrisonfamiliens eie, og reproduksjonen ble gjort i samarbeid med Dhani Harrison, Eric Clapton, forfatteren av Beatles Gear boka Andy Babiuk, og Gibson Custom Shop.

Original kasse, signert "White Album" sertifikat av Eric Clapton medfølger. Case Candy er uåpnet. 

Les mer om Lucy på Gibson sine nettsiderlucy front1
lucy front2
lucy hs
lucy hsbak
lucy full1
lucy bak
lucy bakfullVarekatalog - gitar elektrisk

vis flere / Trykk SHIFT for å vise alle vis alle
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander