Publisert 9 kommentarer

Velkommen til våre nye nettsider!

Da har du klart å rote deg så langt inn i verdsveven at du har kommet til våre nye nettsider.
Om du er en av våre følgere fra tidligere av, håper vi at du vil kjenne deg igjen og samtidig finne deg godt til rette med de nye funksjonene på nettsiden.

Du kan nå se et bredere sortiment i nettbutikken, noe vi ikke har hatt tidligere, du og vil nå kunne kjøpe varer direkte på nett.

Vi har i anledning nye nettsider bestemt oss for å gjøre en såkalt «soft release», hvor vi etterfyller med varer etterhvert som de kommer inn og er tilgjengelig.
Vi setter også i den anledning stor pris på kreative tilbakemeldinger på hvordan du opplever de nye nettsidene.

9 kommentarer på “Velkommen til våre nye nettsider!

 1. Hei. Gratulerer med ny stilig nettside. Jeg var nesten litt «bekymret» da det plutselig ble nokså stille på den gamle nettsiden med lite nyheter å se.

  1. Tusen takk, Trond!
   Det har vært en stor prosess med å lage nye nettsider, og på et tidspunkt måtte en prioritere ned oppdateringer på de gamle sidene.
   Vi har fremdeles en kjempejobb å gjøre med å legge inn alle varene på den nye nettsiden, men det kommer fortløpende nå. 🙂

 2. Nydelig, endelig kan nettsidene benyttes på mobil også uten problemer ? Så langt ser dette veldig bra og oversiktlig ut, at man i tillegg kan bestille rett fra netttsidene er helt topp ?

  1. Tusen takk, Pål! <3

 3. Ja, dette er flott! Intuitivt, ryddig og lekkert uten å bli overdrevent fancy. Står i stil ril sjappas profil og medarbeidere. Farlig fristende …

  1. Tusen takk, Einar! Setter stor pris på tilbakemeldingen.

 4. Gratulerer med ny nettside! Det er godt å ha gode fagfolk som dere på nett. Men er jo alltid hyggelig å komme innom dere i Torggata 28 også.

  1. Tusen takk, Bjørn!
   En må være tilstede litt over alt i dag, og gode nettsider gir jo også oss i butikken litt avlasting i arbeidet slik at vi kan ta bedre vare på de som tar turen innom. 🙂

 5. Hei, alle på Vintagegitar!
  Jeg har vært en fan av butikken deres siden dere åpnet i Fredensborgveien. Jeg har hatt, og har, umåtelig glede av ting jeg har kjøpt hos dere. Jeg synes servicen er super og personlig. Dere har en flott evne til å komme med gode tips til ting å prøve, som dere tror vil passe den enkelte kunde.
  Jeg synes den nye nettsida er kjempefin og oversiktlig. Jeg setter spesielt pris på at man kan gå inn på et og et merke, for å se hva dere har av f.eks. Wampler pedaler. Det gjør det lett å finne fram. I tillegg er det topp at det står hva som er på lager nå, og hva som eventuelt må bestilles.
  Mvh Rune Johansen.

Det er stengt for kommentarer.