Publisert

Nyheter fra Chase Bliss Audio

Chase Bliss Blooper:
Det har blitt snakket om Blooper siden det begynte å komme smålekkasjer i pressen siden 2018 at Chase Bliss skulle slippe en loop-pedal.

Vi har enda ikke fått satt oss helt inn i potensialet på denne pedalen, men kort fortalt er det en looper med uante muligheter, og ikke minst høy lydkvalitet.
Du har inntil åtte lag med undo/redo som du kan manipulere med forskjellige modifiers, lo-fi stability, tre forskjellige loop modus, med mer.

Vi har allerede en større bestilling inne, og ønsker du å komme på lista kan du sende en e-post til ordre@vintagegitar.no
Estimert levering er i slutten av mars.

Chase Bliss/Benson Amps Preamp MKII Automatone
Hva skjer når Chase Bliss og Benson Amps setter seg ned og koker suppe på sine ideer? Mer enn man kunne håpe på, skal vi være helt ærlige.
Preamp MKII er basert på toppselgeren Benson Preamp, kombinert med litt fuzz, mellomtoneregisteret fra Chase Bliss Condor og en fullt oppblåst presence-kontroll.
Alle kontrollene er parametriske, du kan lagre presets og den har både Germanium og Siliciom dioder som lar deg velge forskjellige typer fuzz.

Preamp MKII er første pedal ut i den nye Automatone-serien fra Chase Bliss Audio, og vi lover det kommer til å komme mange spennende og innovative design med tilsvarende layout i årene framover.

Vi har allerede en større bestilling inne, og ønsker du å komme på lista kan du sende en e-post til ordre@vintagegitar.no
Estimert levering er i slutten av mai.