Publisert

Nyheter fra Novo Guitars og Greer Amps

Nyhetene står i kø om dagen, og både Novo Guitars og Greer Amps har skapt en del bevegelse med nye produkter.

Novo Solus
Først ute er Solus-modellen fra Novo Guitars som er et single-cut design, inspirert av både Les Paul Junior og Fender Esquire fra 50- og 60-tallet.
Grunnprinsippet er at det er en enkel gitar med en pickup, med roasted pine i kroppen, rosted maple i halsen og med rosewood gripebrett, men i kjent stil åpner det seg nok en stor meny med valgmuligheter ala Dennis Fano etter hvert som gitaren endelig blir lansert.

Listepris er Kr. 31.990,- med standard specs og første batch er klar til våren.

Greer Royal Velvet
Greer følger opp suksessen etter Soma63 med Royal Velvet, som er bygd rundt samme ringkjernetrafo, men med en litt annen elektronisk tuning..
Denne gangen er det modellene VOX AC-30 og Nicks egen Greer Thunderbolt som har blitt puttet inn i et pedalformat og resultatet er britisk glede på høyde med giftemålet til Prins Harry og Meghan. Konseptet er likt Soma63, hvor både forforsterker, sluttrinn og ikke minst høyttalervrengen er analogt simulert. Resultet er klassisk britisk Klasse A ‘grind’, med et Vox-esque ‘chime’ i toppen. EQ’en ligger midt i mellom AC-30og Greer Thunderbolt og overdriven er beskrevet som søt.

Vi gleder oss!