Publisert

Nyheter fra Origin Effects

Origin Effects har virkelig ikke ligget på latsiden den siste tiden og lanserer produkter som ligger i standard produksjon og diverse Limited Editions.
Vi er helt stoked her på huset over alle nyskapninger fra våre britiske venner, og spesielt RevivalTREM vet vi kommer til å bli en gigahit på tross av at den har en noe høy prisklasse.

Origins RevivalTREM er, i følge Origin selv, den første pedalen i historien som autentisk reproduserer den gode gamle bias-modulerte tremoloen Leo Fender introduserte til verden sent på 50-tallet, og var å finne i hans forsterkerdesign fram til han relanserte tremolokretsen i den nye Blackface-porteføljen i 1964.

RevivalTrem er mer enn bare en tremolo, da Origin tar utgangspunkt i teknologien de har bygget rundt RevivalDrive, og designet mer eller mindre en full Brownface Deluxe med tremolo i pedalform.

Denne pedalen blir da så mye mer enn bare en tremolopedal som det finnes 13 av på dusinet, og du ender opp med å ha enten en foundation(amp-in-a-box) som kan stå bakerst på brettet, en fet overdrive/crunch/booster med eller uten en dødsfet tremolo.

Den originale Cali-76’en går for stupide summer på bruktmarkedet som faktisk tangerer det originale KLON-pedaler går for fra tid til annen.
Origin lager et lite opplag med TX(Standard) og TXL(med Lundahl trafo), som er tilgjengelig for forhåndsbestilling via våre nettsider.

Estimert levering er månedsskiftet april/mai og disse MÅ forhåndsbestilles på nett.

Link til Origin på våre nettsider.

RevivalDrive HOT ROD Edition er som beskrives i tittelen en high-gain versjon av den opprinnelige RevivalDrive, hvor du har to hotte og fullt «tweakbare» kanaler med justerbar mid-boost.

Vi får inn denne pedalen i et svært begrenset opplag og kan forhåndsbestilles på våre nettsider. Estimert levering er månedsskiftet mars/april.

Link til artikkel på våre nettsider