Publisert 1 kommentar

Nyheter fra Two-Rock og Milkman

Årets NAMM-show nærmer seg med stormskritt, og i år har vi pga diverse familieforøkelser og andre forpliktelser valgt å holde oss hjemme og samtidig faktisk ta oss tid til å poste litt nyheter underveis.

Første to produsenter ute med produktnyheter som slippes i anledning årets messe er Two-Rock og Milkman.

Two-Rock:
TS-1:
Vi starter på toppen av sortimentet, hvor Two-Rock relanserer den klassiske TS-1″Tone Secret» modellen fra 2010, hvor de har oppgradert layout med flere innstillingsmuligheter og ikke minst forbedret ytelsen. Forsterkeren blir levert med rør-bufret effektsløyfe, og ikke minst 50W/100W svitsj som du finner på alle de store Two-Rock modellene.
Dette designet baserer seg på såkalt cascade gain, hvor overdriven kommer fra flere preamprør som kjører i seriekobling og overstyrer hverandre. Magisk bra forsterker!
Pris fra Kr. 53.990,-

Burnside: Burnside ble lansert i 2016 som en 18W/6V6 «Two-Rocks svar på en Fender Tweed». Nå er denne modellen fått seg en grei dose med steroider og dratt opp fra 18W/6V6 til 28W med 6L6. Vi skal saktens innrømme at Burnside falt litt gjennom her på huset, da vi opplevde at de som var interesserte i en Two-Rock i den prisklassen ville også ha mer av takhøyden før det vrenger lik de større modellene, og vi har stor tro på at dette var et veldig riktig valg for denne modellen.
Pris fra Kr. 24.990,-

Milkman Vintage Sounds:
The Amp 100: Milkmans The Amp 100 er andre produkt ut i porteføljen med klasse D hybidforsterkere i pedalformat, hvor den originale The Amp har vært en uovertruffen suksess verden over. Det har aldri vært tanken til Tim å gjøre det enkelt med å designe en større versjon av den originale The Amp, og det er viktig å poengtere at Amp 100 har et helt annet sonisk design fra bunnen og opp, slik at du faktisk har et par alternativer å velge mellom.
Vi kan begynne med at The Amp 100 har dobbelt så mye kraft som The Amp, og den har en innebygd FET-krets som gjør den mer relatert til Silver Sterling type forsterkere som er gjort kjent av Alexander Dumble, Two-Rock, etc. Tenk Stevie Ray Vaughn og John Mayer om du vil.

Prisen på The Amp 100 blir på Kr. 9.990,- med dagens vekslingskurs og vi forventer levering i mai, senest.
Youtubelink og bestillingsdetaljer finner du her.

TV-Front «Pro» cabs: Milkman har per definisjon ikke noen nye spiller nye produkter i rørforsterkavdelingen, men du har nå mulighet til å bestille alle de klassiske modellene fra 40W og nedover i et større «TV-Front» kabinett, som vil gi deg mer båndbredde. Dette kabinettet er på størrelse med en Tweed Pro/3×10″Bandmaster og er gjerne tiltenkt til de som spiller på litt høyere volum og vil ha maksimalt ut av forsterkeren før den begynner å vrenge. En vil også oppleve at viktige frekvenser over hele registeret vil være mer fokuserte og det flytter generelt mer luft. Det skal legges til at Tim har måttet designet et nytt chassis for dette kabinettet, da kontroller og inputs kommer på toppen av forsterkeren, har han klart å lure inn to kontroller på reverben om du går for 40-watteren.

1 kommentar på “Nyheter fra Two-Rock og Milkman

  1. En av de desidert beste sjappene for gitar nerder som meg og sikkert mange flere. Utvalget er fra øverste hylle og service er upåklagelig. Den nye hjemmesiden er også utmerket. VintageGitar er et kvalitetsprodukt fra A til Å.
    Lykke til videre

Det er stengt for kommentarer.