Om oss

Om Vintagegitar.no

Vintagegitar.no ble startet høsten 2004 og har som målsetting å levere kvalitetsinstrumenter til musikere, samlere og gitarentusiaster.

Åpningstider: 

Mandag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag:
 11.00 – 16.00 

Adresse

Vintagegitar.no AS
Calmeyers Gate 6
0183 Oslo 
Butikk: 22 36 22 00

Returer til Oslobutikken må sendes med levering til butikk. Sendinger som må hentes på Posten faktureres med et hentegebyr på Kr. 300,- 

Org nr: 989 578 634MVA

Generelle ordrer sendes til ordre@vintagegitar.no

Vår kompetanse strekker seg fra tidlig produserte vintageinstrumenter, via customshop til boutiqueprodukter som for eksempel gitarer, forsterkere og effekter. Vi tilbyr også de mer generelle amerikanske kvalitetsinstrumentene fra ledende produsenter.

Vintagegitar er drevet med stor entusiasme for de litt mer spesielle instrumentene og vi har god erfaring med håndtering av eldre samleobjekter som f.eks eldre Martin gitarer, 50- og 60-talls Fender og Gibson gitarer, til de mer spesielle amerikanske «folk» instrumentene. Vi har også god erfaring med nyere produkter fra blant andre Fender, Gibson, Martin, Rickenbacker, Gretch, med flere.

Ønsker du en reell verditakst på instrumentet du er i ferd med å kjøpe eller selge, ta kontakt med oss og vi kan være behjelpelige med å sette riktig pris.

På vårt verksted tilbyr vi setup og justering av akustiske og elektriske gitarer. Ta kontakt med oss i butikken for å avtale innlevering.

Vårt ønske foruten å være en vintageforhandler, er å forhandle de produktene du ikke finner i den vanlige musikkbutikken på hjørnet.
Som viden kjent er det en jungel av uavhengige produsenter i markedet i dag og vi har tatt jobben med velge ut kremen av disse, basert på egne erfaringer og ikke minst på tips fra kunder, venner og bekjente.

Foruten å være ett av Norges mest besøkte nettsteder relatert til strengeinstrumenter, så har vi også en butikk du kan besøke.
Du finner oss i Calmeyers Gate 6 i Oslo.

HVORDAN HANDLE HOS VINTAGEGITAR.NO

Vi ønsker at handleprosessen skal være personlig, med oppfølging på hver enkelt kunde. Du kan i åpningstiden ta kontakt med oss i butikken eller på telefon.

HVORDAN BETALE PÅ NETT:

  • Kjøp i nettbutikk
  • Faktura: Forhåndsbetaling pr faktura. Det gis IKKE kreditt til nye kunder.
  • Intill ni måneder betalingsutsettelse med Santander

FRAKT:

Vi bruker Posten som leverandør på frakttjenester og leveringstid er fra 1-4 dager alt ettersom hvor du befinner deg i landet.

Alle varer blir kontrollert og forsvarlig pakket før du blir sendt ut.

Vi tilbyr følgende tjenester fra posten:

  • Servicepakke: Leveres innen 2-4 dager på ditt lokale postkontor.
  • Bedriftspakke dør til dør: Leveres stort sett neste dag på forretningsadresse sentralt på østlandet og i Trøndelag. Denne tjenesten kan KUN brukes til forretningsadresser.
  • Postnord (Tollpost) Bedrift dør til dør: Foretrekkes ved kjøp av tyngre gitarforsterkere. Denne tjenesten kan KUN brukes til forretningsadresser.ENGLISH

If you want to purchase something from Vintagitar.no AS, please give us a call on +47 2236 2200 or send an email to ordre@vintagegitar.no

We are located in Oslo, Norway and if you are in the area make sure to visit our store. 

All our products are listed including Norwegian VAT (25%). On foreign transactions VAT is NOT included. Ex: Item listed NOK. 10.000,- Price exc. VAT is NOK 8.000,-

Payments:

For foreign customers we accept VISA, Mastercard and wire transfers.

Shipping:

We usually use the Norwegian postal service and UPS on request for non-domestic shipments.

Shipping costs are NOT included in the listed saleprice, but give us a call and we will quote you the correct shipping price. Please do not ask us to underestimate the value on the shipments. That is against the law.