Tonepros

Kluson by Tonepros

Kluson by TonePros 
Tonepros forbedrede Klusons stemmeskruer.

kluson_by_toneproslogo

Tonepros har kjøpt opp merkenavnet Kluson og i den sammenheng har de redesignet alle Kluson modellene med sin eminente Tonepros teknologi. Deres hovedmisjon var å finne og rette feilene med tidligere design for å kunne tilby de beste produktene på markedet i original innpakning.  

Tonepros øvrige sortiment er regnet for å være markedsledende innenfor oppgraderingsdeler for G-style gitarer. TonePros produktene forbedrer sustain, intonering og tone med sine replacement deler for wraparound og tune-o-matic stoler.   

 

Modeller G-Style: 
TonePros-Klusons Model TPK-33 Tuners

Denne modellen er eksteriørmessig helt lik den originale Kluson Deluxe Tuneren med såkalte Keystone/Tulipheads. Forskjellen fra originalen ligger i mekanikkhuset, der mekanikken er blitt erstattet  Tonepros "33" teknologi, noe som blant annet gir 16:1 'Tuning Ratio', tightere stemming både opp og ned. Det gis også bedre post-room for flerestrengevindinger på festepinnen.

Passer som retrofit på alle vintage, reissues og nyere modeller. 

tpk33f_sm tpk33-sm

 

Priser:
TPK33
Nickel: Kr. 990,-
 
Tillegg for aget: Kr. 100,- 

TPKG2-N Double Ring Klusons
Nickel: Kr. 990,- 
Tillegg for aget: Kr. 100,- 

 

Modeller F-Style 
Denne modellen er eksteriørmessig helt lik den originale Kluson tuneren man fant på Fender gitarer på 50- og 60-tallet. Forskjellen fra originalen ligger i mekanikkhuset, der mekanikken er blitt erstattet  Tonepros "33" teknologi, noe som blant annet gir 16:1 'Tuning Ratio', tightere stemming både opp og ned. Det gis også bedre post-room for flerestrengevindinger på festepinnen.

Passer som retrofit på alle vintage, reissues og nyere modeller. 

 

tpkf6b_f_bigtpkf6b_b_big

 

Priser:  
Krom Kr. 990,- 
Tillegg for aged: Kr. 100,- 

 

Rekvisita - Tonepros

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Varekatalog

I samarbeid med SANTANDER tilbyr vi betalingsutsettelse ved kjøp av varer hos VintageGitar.

Santander