Publisert

OPPDATERT: VintageGitar og Covid-19

23.01.21

Kjære kunder!
Grunnet den alvorlige smittesituasjonen i Oslo og omegn har vi dessverre blitt pålagt å stenge butikken, f.o.m i dag, lørdag 23.01.21 t.o.m lørdag 31.01.21. Vi synes dette er fryktelig trist, men tar selvfølgelig vår del av den nasjonale dugnaden for å bli kvitt dette viruset en gang for alle.

Nettbutikken er åpen, og vi betjener e-post og andre medier etter evne. 
Om det skulle være noen spørsmål eller ønsker er det bare å ta kontakt. 

Følg alle gode råd om smittevern, ta vare på hverandre og spill gitar, så sees vi på den andre siden


15.05.20

Hei alle sammen,
I disse dager åpner samfunnet gradvis opp igjen, og dette gjelder også VintageGitar.
Vi holder på begrensede åpningstider (man-fre 10-17 lør 11-16) inntil videre, men åpner opp for besøk i butikken.

Vi ber om at de generelle smittevernsreglene overholdes, hos oss som i samfunnet ellers.
-Hold deg hjemme ved symptomer på sykdom.
– Hold avstand til andre.
-Vask hendene godt og ofte.
-Benytt håndsprit.
-Ikke ta på varer du ikke skal prøve eller kjøpe.Velkommen til oss!

Med vennlig hilsen
Team VintageGitar

16.03.20

Hei, folkens!
Vi har vel alle på dette tidspunkt innsett at situasjonen vi er i nå blir en langvarig en, hvor det er ekstremt viktig at vi følger regjeringens råd til punkt og prikke om ikke å ha for mye kontakt med omverdenen. Vi på VintageGitar tar konsekvensene av dette til det fulle, og selv om det er hyggelig å gå i gitarbutikken og vi synes det er veldig hyggelig med besøk, holder vi dørene semi-lukket hvor vi kun åpner opp etter avtale.

Vi er bemannet i butikken så langt det lar seg gjøre, men vi ber dere holde dere hjemme, og vi tar kun imot kunder med direkte ærender.
For å bøte på dette tilbyr vi fri levering både i Oslo og resten av landet og har du behov for hjemlevering fasiliterer vi for det etter avtale.
Det vi ber dere om tilbake er at dere bruker nettbutikken, telefon (22362200) og e-post (ordre@vintagegitar.no) om dere ønsker å komme i kontakt med oss.

Med vennlig hilsen Team VintageGitar14.03.20
Hei, alle sammen!
Som de fleste har fått med seg har både Norge og verden gått i mer eller mindre nedstengt modus, og VintageGitar er like mye rammet som alle andre, og må i første omgang gjøre enkelte grep for å sikre at både kunder og ansatte blir godt ivaretatt. Når skolene valgte å stenge på torsdag fikk det innvirkninger for de av oss som har barn på skole og i barnehage. Det er også såpass rolig i butikken at vi velger å kjøre en noe kortere åpningstid til ting normaliserer seg igjen.
I første omgang holder vi åpent fra klokken 10 på morran til klokken 17 på ettermiddagen.

Vi vil i den anledning styrke bemanningen på telefon, facebook og nettsider, da vi opplever at det er et større behov for det – noe vi både er meget glade for, og strengt tatt avhengige av for å ri stormen av.

Nettbutikken, forsendelser og andre tjenester vil gå som normalt så lenge det ikke kommer andre føringer fra stat og kommune.

Utover det vil vi oppfordre alle til godt over normal renslighet, solidaritet og ikke minst at dere deler pent på toalettpapiret.

PS: HUSK MINST EN METER AVSTAND MELLOM BASS OG TROMMER!