Publisert

VintageGitar på flyttefot


Etter snart sju fine år i Torggata 28 er det på tide for VintageGitar å pakke ned gitarer, forsterkere og pedaler for å flytte til splitter nye lokaler, i Calmeyers gate 6.
Kun et steinkast unna, for de som er noenlunde kjent i Oslo sentrum.

De to siste årene har det vært knalltøft å drive en stor butikk, i det som normalt er en av hovedstadens travleste handlegater.
Vi har alle tatt vår del av dugnaden ved å holde oss hjemme så mye vi kan, men for oss har dette dessverre betydd langt færre kunder i butikken.
At kulturlivet har vært mer eller mindre i dvale har heller ikke hjulpet nevneverdig. Nå i pandemiens utgang er det tilgang på nye varer som er den største utfordringen, ettersom både store og små produsenter ligger langt etter normale leveringstider.
Når dette er sagt er vi på ingen måte slagne. Vi ser lyst på fremtiden, med mange spennende nyheter i vente!
Flyttingen handler altså kun om å trygge videre drift av Norges kanskje beste gitarbutikk, og at vi kan opprettholde og utvikle et spennende utvalg av produkter.
For nettkunder har flyttingen ingen praktisk betydning, mens de som vil besøke oss i butikken finner oss i flotte nye lokaler i Calmeyers gate 6, fra mars måned av

Vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen!