Publisert

Hudson Broadcast i forskjellige fasonger

Det har siden Broadcast ble lansert på markedet vært et enormt påtrykk for å holde denne pedalen nogenlunde tilgjengelig for folk flest, men vi har i de siste årene sett at det har blitt mer og mer umulig. Vi prøver etter beste evne å ha store bestillinger inne, men trenden er at det er omtrent ett år mellom hver gang vi får inn noe og da er stort sett alt forhåndsbestilt, og slik er det når det er kun en mann som sitter å lodder og bygger opp alt.

I de neste få rundene utover våren vil vi få alle de tre tilgjengelige modellene, nemlig «Standard» med treveis gainvelger, «Dual Footswitch» og ikke minst VintageGitar Ltd Ed. 24V Dual Broadcast med chassis i gull.

Alle pedalene er lagt opp til forhåndsbestilling i nettbutikken, og det anbefales at en slenger inn en ordre asap, om en går svanger med en Broadcast på brettet.

Hudson Broadcast
Dette er originalen som startet det hele.
Vår versjon har en treveisbryter istedet for den originale toveis(hi/lo-gain), hvor det tredje alternativet leverer en mid-gain som er særs anvendelig.

Hudson Dual Broadcast
Denne er basert på den originale Broadcasten, hvor du har high- og low-gain på separate fotbrytere. Merk at du har interne gainkontroller, slik at det er lett å ratte seg fram til den mid-gain funksjonen vi har på standardmodellen.

Dette er selve flaggskipet i porteføljen, selv om den ikke gjør så mye mer enn at den er i gull og at det sitter en intern Volt-booster som sender 9V som kommer inn opp til 24V.