Publisert 1 kommentar

The Lars Håvard Haugen Collection

Det er ikke noe nytt at artister gjør en rydding på lager og loft, og i så måte er det en stor ære å kunne i samarbeid med Hellbillies-gitarist, Lars Håvard Haugen, tilby en del av gitarsamlingen hans til våre kunder og pasienter.

Det er verdt å nevne at selveste har kun plukket instrumenter som ikke står på turnebussen, men som allikevel har blitt brukt på kjente og kjære innspillinger. Han har med andre ord fremdeles plenty å velge mellom.

I samlingen finner du som sagt instrumenter som har gitt seg til kjenne på en rekke innspillinger, videoer, bilder og ikke minst konserter, og nå har du muligheten til å eie ett eller flere av disse instrumentene.

Det er flere av disse gitarene som har gjort seg veldig bemerket underveis, blant annet Lars Håvards #1; ‘Tom Anderson Hollow T’ telecasteren, en 1960 Les Paul Special som tapetserte hele låta “Pille med bråk”, en deilig 1954/1957 Telecaster, Firebirden som han brukte når Hellbillies spilte Tom Petty låta ‘Running Down A Dream’ på riksdekkende TV(NRK Storbynatt), en Crook B-Bender, en Jerry Jones sitar, og ikke minst en Gretsch Custom Shop Steven Stern bygget G6118 Anniversary, blant mange flere.

De fleste instrumentene er presentert som de var i hans samling, med Lars Håvards prefererte oppsett, strengetykkelser, etc. Noen av instrumentene har trengt litt oppfriskning i form av justeringer og oppsett, men vi har også gjort det på en måte som at de skulle tilbake i rullering i hans egen gitarpark. 

1 kommentar på “The Lars Håvard Haugen Collection

  1. Veldig bra samling av gitarer, og kult at dette blir lagt ut! Men, en Klon til 50 lapper???? Det er vel langt over hodet på de fleste, uansett hvem som måtte ha eid en slik pedal fra før… Klon er etter min mening mye hype, men etterspørsel og tilgjengelighet drar priser opp. Just sayin… 😉

Det er stengt for kommentarer.