Publisert

Vi ønsker Tom Anderson Guitarworks velkommen til VintageGitar

Tom Anderson Guitars har på lik linje med Collings, Matchless, med flere, vært et husholdningsnavn i de største gitarbutikkene som spesialiserer seg i det såkalte «Boutique» segmentet. For VintageGitar sin del har vi vært tilbakeholdne, da TA vært godt representert i Norge over to perioder siden vi startet for 17 år siden, men nå har merket ligget brakk så lenge at det var på tide å ta opp ballen.

Av naturlige årsaker kommer vi ikke til å fylle opp veggene i Torggata Tjueåtte med Andersons, da leveringstiden er på ca 12 måneder og de fleste gitarene som kommer inn i 2021 er allerede tinget, med unntak av et par stykker.

Det skal sies at vi internt har en bratt læringskurve med å sette oss inn i dette lett intrikate sortimentet, men vi er på god vei, og i så måte klare til å besvare dine spørsmål om du skulle ha noen.

Produktansvarlig hos VintageGitar er Arne, som treffes på arne at vintagegitar.no eller i butikken som har tlf 22 36 22 00.

Av gitarer tilgjengelig med levering i 2021 har vi en Raven J-Trem i lett aget Candy Apple Red og en replika av den legendariske Hollow T Classicen fra Ål i Hallingdal.
Disse er ventet inn i juni/juli.

99-26-11
Raven Candy Apple Red(denne er Candy over Firemist, så bildet avviker noe.)